music Player goes here
[ ]
LIMITED EDITION HANYA DIA :*







✿ LINK 1
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

He is mine ♥ ON Ahad, 10 Februari 2013 AT 3:15 PTG
hye , hye . How are you ? Lama gilakk aku tak 'menulis' dekat blog aku yang semakin semak ni . He is mine , nampak tak tajuk tu ? Now i'am taken . Mesti korang tertanye , bile mase pulak aku break . Aku break dgn Ex aku tahun lepas dalam bulan 12 . Tak kekal lame . Sebab ape ? Biar jela aku je yg tau :') Berbalik ke pada tajuk diatas . 24-01-2013 , 1:32 petang . Taken by Fay Dzauddien . Yeah , He is mine . Dia gedik , ngade and kuat merajuk . Comel jaa xD Dia keding , kurus aku :D Now , masing-masing tengah mengenali . Macam tak pernah kenal je . Dulu dia member aku , but now . He is mine . Tak sangka pulak yg dulu dia minat aku dari darjah 5 . Macam tak percaye je . Actually dulu aku pun pernah minat dekat dia , *jujur Aku selalu buat dia bengang , muahahaha xD Dia selalu sabar je , kekadang ade jugak cakap nk sepak klau aku text dgn lelaki lain . Sumpah kelakar pon ade , lagi satu lupa nak tambah tadi . Dia kuat cemburu k , hahaha .  Selalu perempuan yang kuat cemburu , ni lelaki pulakk . Tak pela asalkan dia sayang aku dan setia . Dia curang ? kena kau pakcikk -.-' kbye . Iloveyousomuch :*

0 CHEONSA