music Player goes here
[ ]
LIMITED EDITION HANYA DIA :*







✿ LINK 1
✹ LINK 2
✖ LINK 3
☂ LINK 4
✈ LINK 5
+
+

Trial dah dekat . Pengurusan jenazah . ON Sabtu, 6 Julai 2013 AT 12:54 PTG

               Hai . Assalamualikum :) Hello Anim in the house . hahaha . Rindu Aku tak ? hahaha XD Konfem tak ken *tutup muka dengan bantal*  Seriously , aku dah lama tak update blog aku ni :'3 Busy gilaa woo , tak menyempat nak update blog . Mid term Exam dah lama lepas . So sekarang nak kena tumpu dekat Trial yg lagi beberapa hari je lagi . OMGGGG ! haaa , I'm not ready yet :( Mid term exam haritu pon result aku biasa-biasa je . Tak ada A pon , just 4B 3C 1D . K benda dah lepas biar kan . Now kena study elok-elok , biar result gempak . Dapat result okay boleh minta macam-macam dekat parent , cousion . hahaha . Yang pastinye mesti minta gadget . Tak nak coklat , coklat dah makan banyak kali dah . Dan dengan itu lhaa aku semakin gemuk , tembab macam pau . hahaha XD lol . Tapi comel okay *Perasaan yg teramat sgt* Aku hampir terlupa dengan tawaran acik aku . Dia ckp 'Nim , kalau kamu dapat 4A , kamu datang Port Dickson  . Acik belanja something .' Okay . Ni semangat ni nak dapat 4A . hahaha . 

             Okay , niy story lain pula . Pasal Kem pengurusan jenazah harituu . Seriously , syok gilaa bila Ustaz tu bagi ceramah . Kelakar gilaa ! Dia cakap lepas jaa . haha . Lepas habis dia bagi ceramah semua . Dia buat tutorial nk mndi kan jenazah . Model jenazah : Fitri . haha . Masa nak mandi kan Fitri malu-malu haha . Tapi lelama okay je . Astow lepas habis mandi kan jenazah Fitri dapat upah . Untung lha Fitri boleh beli topup . wkwkwk . Lepas selesai mandi smue cara kapan . Model jenazah : Dini . Menyeramkan woo :3 Lepas kapan-kapan semua dan dah siap semua nye . Rehat makan-makan . Makan free woo . Nasi ayam pulak tuu . Tapi aku puasa . Hmm :'( Lepas habis-habis makan semua balik . One day tak belajar . Happy jaa . 

            Keesokkan hari nya , berita tergempak dari 'PAPA NAJIB' yg air anggur free tuu ada orang campur kapur barus . Siottt jaa dohh ! Semua bengang , sebab semua minum . Cikgu cakap kalau cikgu dapat budak yg buat macam tu , cikgu terus buang . GOOD IDEA TEACHER ! Nasib aku puase masa kem pengurusan jenazah tu . Kalau tak aku sekali kene ;( Aritoo kiteorg terpakse tunggu lama . Tunggu cikgu membebel dekat depan . Dah lha kteorang ade 'Perfect score' Terpakse masuk lambat . Bingung punya budak . Sebab lu semua orang kene tempias nya ! Harituu cikgu macam deactive conan , siasat-siasat semua ni . hahaha XD Btw alhamdulillah takde sape yg meninggal minum air tuu . hahaha XD Lol .


0 CHEONSA

He is mine ♥ ON Ahad, 10 Februari 2013 AT 3:15 PTG
hye , hye . How are you ? Lama gilakk aku tak 'menulis' dekat blog aku yang semakin semak ni . He is mine , nampak tak tajuk tu ? Now i'am taken . Mesti korang tertanye , bile mase pulak aku break . Aku break dgn Ex aku tahun lepas dalam bulan 12 . Tak kekal lame . Sebab ape ? Biar jela aku je yg tau :') Berbalik ke pada tajuk diatas . 24-01-2013 , 1:32 petang . Taken by Fay Dzauddien . Yeah , He is mine . Dia gedik , ngade and kuat merajuk . Comel jaa xD Dia keding , kurus aku :D Now , masing-masing tengah mengenali . Macam tak pernah kenal je . Dulu dia member aku , but now . He is mine . Tak sangka pulak yg dulu dia minat aku dari darjah 5 . Macam tak percaye je . Actually dulu aku pun pernah minat dekat dia , *jujur Aku selalu buat dia bengang , muahahaha xD Dia selalu sabar je , kekadang ade jugak cakap nk sepak klau aku text dgn lelaki lain . Sumpah kelakar pon ade , lagi satu lupa nak tambah tadi . Dia kuat cemburu k , hahaha .  Selalu perempuan yang kuat cemburu , ni lelaki pulakk . Tak pela asalkan dia sayang aku dan setia . Dia curang ? kena kau pakcikk -.-' kbye . Iloveyousomuch :*

0 CHEONSA

hm , tahun depan tak same kelas dengan bestie :'( ON Sabtu, 8 Disember 2012 AT 9:45 PG
Sedih weyh ,  tahun depan aku dah tak sama dengan bestie aku :( Member aku cakap yang aku masuk kelas S , aku tak sama kelas dengan aieysha dengan anis , hm . Same dengan azyyati je , tapi aku takut lah nanti azyyati dapat member dia . Dia lupekan aku , tercongok aku sensorang dalam kelas tu . Dah lah semua budak dalam kelas tu aku tak berape ngam . Waaa ! aku tak nak masuk S , lagipun aku bukan pandai mane pon . Aku tak boleh masuk S , Nanti cikgu ajar laju mati lah aku nak kejar naik motor skuter (lembab woo)  . Hm , terpakse terima wey . kalau boleh tukar nak je aku suruh cikgu tukar kan . Sumpah sedih , bukan sedih sebab ape . Sedih sebab tak same Aieysha dengan Anis . Kteorang kalau bergabung meletopp . *aceceh , dah macam Adam dengan Stacy pulokk . Agagaga xD Nanti aku akan merindu mereka :3 Rindu nak buat semua nye samasama , Pergi tandas samasama , pergi kanitn samasama , gosip samasama , ketawa samasama , story samasama , buat homework samasama , cari cikgu samasama , merayap samasama , ponteng waktu solat samasama , gedik samasama . See semuanya samasama ken . Yeah ! kteorang memang suka buat semuanya samasama . Well , kteorang memang rapat like sibling . Aku hope relay aku dengan diorang tak kan terputus dkt sini je , kalau boleh aku nak sampai akhir hayat aku , relay niy kekal abadi dekat jiwa aku niy . eh , berjiwang pulok makcik niy , hahaha . Bhoii :*

0 CHEONSA

Rindu the moment :( ON Jumaat, 23 November 2012 AT 6:49 PTG
Assalammualaikum , Best ke cuti ? Aku duduk rumah je , bosan wey . Online pon kekadang je , sbb kakak dengan adek aku yg selalu online . Aku tak ade can nak online . Aku rindu GILAAAA dekat membe aku *menjeritt* . Rindu nk mengila , Rindu nk gelak samasama , Kongsi cerita samasama , Rindu nk 'Waw' samasama , Merayap samasama , Rindu nk dengar Anis dengan Azyyati nyanyi lagu Payphone , Rindu nak rase dorang cubitcubit lengan aku , Rindu nk dengar dorang ejek aku Doraemon , Rindu nk dengar 'Mater' 'Bangla' 'Leman' 'Bedah Tong Gas' 'Bibir' 'Ikan bilis' 'Adudu' 'Gigi' macam2 lagi lahh . Semua aku rindu . Cuti dah masuk 3minggu . MISS GILAA DEKAT DORANGG :( Rindu nak snap2 dengan korang . Gambar ni kteorg posing sebelum cuti sekolah arituu .


Yeah , Rindu the moment ;'(

Kami memang kaki snap , habis rosak camera . muahaha xD k arh bhaii ;)

0 CHEONSA

Hati saya sudah Ditaken oleh Si dia kembali :) ON Khamis, 25 Oktober 2012 AT 10:22 PG
Heyo heyo peeps . Lu rindu sama wa tak ? Tak ? hmm , tak pelah Wa merajuk sama Lu . bhaha xD Eh , sudah . Lama giloo aku tak update blog aku niy . Semak dah dgn habuk , Lipas . Euu , nasib baik tak ade katak . xD k dah . Esok raya haji , Aku disini mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri , Eh2 silap Raya Aidiladha . Untuk kerbau , Lembu dan kambing . Kesian korang kene sembelih esok :D Kembali ke tajuk diatas kembali .  Hati saya sudah Ditaken oleh Si dia kembali :) Semalam si dia mengambil hati aku kembali . Sebenarnye , semalam aku dah pening nak pilih dia atau pun orang lain . Budak tuh nak kaple dgn aku lepas exam , lambat sgt . But now aku tatau lah , aku sayang budak tuh ataupun si dia :( Tapi aku dh janji dgn budak tuh nak kaple dgn dia lepas exam . Arhh ! Acanoo niy ? Aku dh mula suka dkt budak tuh , tapi si dia pon aku sayang . Janji , Sayang dan suka . Dah memening kan aku . *nangis . Aku takot lah , aku sakit kan hati si dia . Budak tuh pon . Arhh ! pening . K aa bhaii :(

0 CHEONSA

Kini berwajah baru ON Ahad, 23 September 2012 AT 6:30 PTG
Heyo heyo peeps. sihat ke ? Aku sihat sihat je .  Nampak tajuk tuhh , k tak rabun lagi kan . Blog aku dah berwajah baru lagi dan lagi . Naik menyampah korang tengok kan . HAHA *kesah pulakk Aku sekarang dah single mingle triangle . Bebas dari kurungan hati seseorang . HAHa . macam ape je aku ni . Sekarang aku boleh lah kawan dengan sesiapa je , tak payah pikir nak jaga hati orang je . Aku bertahan dengan crush aku sebulan je . Sampai situ jelah jodoh aku dengan dia . Kita orng masih kawan macam biase , dia siap ejek aku gemuk lagi . Aku pulak ejek dia adudu , pendek . K dia marah , tapi bila dia marah comel sangat . HAHA . And now aku dah rapat balek dengan 'Kawan' aku lagi satu balek , sbb masa aku kaple dengan 'pendek' dia sombong semacam je dengan aku . Aku tanye dia sbb ape dia sombong dengan aku , dia cakap nak jage hati 'pendek' . K aku paham , sokey lahh ken . But now , dia tak sombong dengan aku dah , siap mesej dengan aku tiap hari lahh jugakk . K happy woi bile koe dah tak sombong dengan aku . Sekarang aku ade panggilan baru dari member 'pendek' iaitu GEMOK panggilan tuh diri oleh 'Kawan' aku yang dulu nye sombong dengan aku . Lepas je aku clash dengan 'pendek' dia trus panggil aku GEMOK . Dia cakap aku gemok dah sekarang . Hah , kesah pulak aku . k sampai sini je . Bhoiii ;*  https://twitter.com/farraaniem

0 CHEONSA

Lame tak update blog . ON Jumaat, 10 Ogos 2012 AT 11:07 PTG
hyee peeps , Wa Rindu sama Lu lah . Bhahaha xD fuhhh ! tiup sikit blog yg berhabuk , dgn lipas yg berterabur tuh . xD Dah masuk hari ke 21 puase . Malam Lailatul Qadar . Serius aku bersemangat nak raya .. tapi tak beli lgi barang raya , tpi baju raya dah lah . Time raya nanti nk raya semua umah kengkawan . Bhaha . Bajet ade transport je . Tapi yang pasti nye aku nak pergi cikgu praktikal aku kahwin , dye ajak mesti lah pegi . Tak pergi kang nangis plak cikgu tuh , sbb aku anak murid dye yg paling comel . ( Muntah hijau) Hari nih jugak lah aku dapat penganti ex aku .. Bhaha , happy geela . Tapi .. tapi .. dye member ex aku . Hah ! lantak lah pii lah . Wa tak kesah lah . Asalkan aku happy , biar dye yg sedih .. Aku tanak join dye sedih skli . Bak kata dye 'Hidup Mau Happy' .. K bhoii :*

0 CHEONSA